به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران، مجید طهرانیان، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران اظهار داشت: در سال 95 حدود 68 هزار نفرساعت دوره های آموزشی مهارتی پیشرفته و 820 هزارنفر ساعت در آموزش های صنایع و همچنین 22هزار ساعت آموزش روستایی پیش بینی شده است.
وی با اشاره به تجهیزات بسیار خوب در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای کشور وجود دارد بیان کرد: کارگاه های CNC در حوزه تراش، ابزار و وسایل بسیار خوب و ارزشمندی دارد و اگر مواد مصرفی را به طور کامل تأمین کنیم، قطعاً خروجی مثبتی خواهد داشت.
مدیرکل استان تهران در ادامه تأکید کرد: نگاه جدید سازمان، نگاه کیفیت بخشی به آموزش های فنی و حرفه ای است و بخش دولتی در زمینه هایی سرمایه گذاری می کند که بخش خصوصی توان ورود به آن عرصه را نداشته باشد.
وی از ارائه آموزش های فنی و مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از ارائه آموزش های فنی و مهارت به فارغ التحصیلان دانشگاهی خبرداد و گفت: بسیاری از فارغ التحصیلان بعد از اتمام تحصیلات به کارگاه های فنی و حرفه ای مراجعه می کنند تا در صنایع مختلف مهارت های لازم را کسب کنند.
برگزاری دوره های آموزشی در فنی و حرفه ای بازار محور است
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران اظهار داشت: بر اساس تحول نظام آموزشی درشورای عالی آموزش و پرورش و تحول بنیادین در نظام متوسطه دوم مطابق طرحی آماده شده در وزارت آموزش و پرورش و سازمان فنی قرار است که کلیه دانش آموزان در پایه دهم در نظام متوسطه دوم در رشته های تجربی، ریاضی و علوم انسانی موظف به گذراندن 180 تا240 ساعت آموزش مهارتی واین رویکرد،شرایط مناسبی جهت تحقق شعار هر ایرانی یک مهارت است.
وی عملکرد آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران در سه ماهه نخست امسال را ارائه 68 هزار نفر ساعت آموزش عنوان کرد و گفت: امسال آمادگی خود را برای ارائه 820 هزار نفر ساعت آموزش در حوزه صنایع و کارخانه ها اعلام کرده ایم و در بخش روستایی نیز 22 هزار نفر ساعت آموزش را در نظر گرفته ایم.