Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/maharatnews/domains/maharatnews.com/public_html/wp-content/plugins/Fonts/font-uploader.php on line 59
ارائه سهمیه به استان‌ها برای آموزش‌های مهارتی به دانش‌آموزان دختر - مهارت نیوز آخرین اخبار مهارتی

ارائه سهمیه به استان‌ها برای آموزش‌های مهارتی به دانش‌آموزان دختر

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان:

ارائه سهمیه به استان‌ها برای آموزش‌های مهارتی به دانش‌آموزان دختر

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان گفت: با توجه به تعداد بالای دانش‌آموزان دختر در مناطق محروم، سهمیه‌هایی را برای آموزش مهارت به آنها در استان‌ها در نظر گرفته ایم. سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه نظام تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش را موظف به مهارت آموزی به دانش‌آموزان کرده است، در واقع براین اساس هر دانش‌آموز باید پس از فارغ التحصیلی حداقل یک مهارت را آموخته باشد.

در این میان اهمیت مهارت‌آموزی برای دختران به عنوان نیروی انسانی ماهر و تعلیم یافته اهمیت بسیاری دارد، چراکه به این واسطه بانوان می‌توانند با سرمایه‌های اندک علاوه بر سودمندی برای جامعه و تقویت عزت نفس خود، در بهبود اقتصاد خانواده هم یاری رسان باشند.

در این راستا و با توجه به ضرورت مهارت‌آموزی دختران کشور، زهرا پناهی روا درباره برنامه‌های مهارتی آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان در مناطق محروم اظهار کرد: یک طرح ایجاد شده تا دانش‌آموزان در مناطق محروم در کنار دروس نظری، مهارتی را هم آموزش ببینند.

وی افزود: هدف طرح این است که دانش‌آموزان دختر بواسطه‌ آموزش‌های مهارتی بتوانند وارد بازار کار شوند و هم به اقتصاد خانواده و هم تحصیل آنها کمک شود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان با بیان اینکه این آمادگی وجود دارد که برای سال تحصیلی جدید اتفاقات مناسبی را در حوزه مهارت‌آموزی دانش‌آموزان دختر رقم بزنیم، ادامه داد: بی شک آمار خوبی را می توان برای این موضوع در نظر گرفت که به هر استان یک سهمیه ارائه شود تا بتوانند در مهارت‌آموزی دختران یک اتفاق خوبی را رقم بزنند.

حتما بخوانید:  کسب و کارهای مهارت محور کلید اشتغال است و راه آن از توسعه زیرساخت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌گذرد.

پناهی روا خاطرنشان کرد: همچنین برای افزایش آگاهی فرهنگی دانش‌آموزان دختر کلاس‌های آموزشی را برگزار می‌کنیم تا از نظر فرهنگی و بصیرتی برای دانش آموزان سراسر نیازهای فرهنگی جامعه را رفع کند.

وی یادآورشد: به همین منظور در روز دختر یک اتفاق خوب و مبارک رقم زدیم و یک دبیرخانه دائمی و ستاد با ریاست مشاور امور زنان  در شهر قم ایجاد شد و مدیرکل آموزش و پرورش استان قم را به عنوان دبیرخانه اجرایی کار گذاشتیم.

پناهی روا اظهار کرد:وزارت آموزش و پرورش و مشاور امور زنان این وزارتخانه هم به عنوان ستاد مرکزی تلقی شده و برنامه ریزی می شود که برای اقدامات فرهنگی دختران هم‌افزایی در دستگاه‌های فرهنگی کشورصورت گیرد.

وی عنوان کرد: دانش‌آموزان دختر می‌توانند در طول سال تحصیلی و در زمان اوقات فراغت خود طرح‌های خوب و ارزنده‌ای ارائه کنند، همچنین در بحث‌های مهارتی، نظری، بصیرتی، فرهنگی و اردویی از این طریق بسیاری از مسائل فرهنگی را به آنها آموزش دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان افزود: همچنین جشنواره ملی دختران ایران قوی رقم زده شد که در این طرح گروه‌های سنی دانش آموزان دختر و همچنین دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی بتوانند در آن ورود کنند.

پناهی روا ادامه داد: در این جشنواره‌ها می‌توانیم دانش‌آموزان و دانشجو معلمان را در زمینه‌های مختلف با سبک زندگی، بصیرت آموزی و استفاده از شیوه و روش ائمه اطهار و الگوی شهدای شهیده در استان‌های کشور آشنا کنیم تا از این فرآیند استفاده کنند و در این زمینه اتفاقات خوبی را رقم زد.

حتما بخوانید:  ایده راه اندازی کسب و کار: از جرقه تا شعله

وی همچنین درباره اقدامات صورت گرفته برای دختران بازمانده از تحصیل خاطرنشان کرد: برنامه های مختلفی از طریق دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته که به این واسطه با هم افزایی می‌توان مشکلات و نیازهای کودکان بازمانده از تحصیل در شهر تهران احصا کرد و هماهنگی برای این اقدامات در بخش دختران صورت می‌گیرد.

Rate this post
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *