وزیر علوم در اجلاس معاونان آموزشی دانشگاههای معین تأکید کرد: حضور فیزیکی اعضای هیئت علمی در دانشگاهها الزامی است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: یکی از مقدمات ضروری ار سرگیری آموزش حضوری در دانشگاهها، حضور اعضای هیئت علمی در محیط دانشگاه است و معاونان آموزشی دانشگاهها موظفند برای نظامند شدن این حضور، از تمام اهرمهای مدیریتی که در اختیار دارند استفاده کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفیگل در پنجاه و ششمین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاههای معین شوراهای استانی آموزش عالی که امروز (سهشنبه ۱۹ بهمنماه ۱۴۰۰) در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر با بیان اینکه پروتکلهای مصوب ستاد ملی کرونا حتماً باید در دانشگاهها رعایت شود، اظهار داشت: مهمترین اصل، تأمین سلامت استادان، یاوران علمی و دانشجویان است.
وی به بحث میهمان شدن دانشجویان در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: میهمان شدن در دانشگاههای مستقر در کلان شهرها مقدور نیست، لذا تقاضا دارم به دلیل شرایط خاص موجود تا جایی که امکان دارد با میهمان شدن افراد در شهرهای خود مساعدت نمائید.
وزیر علوم تصریح کرد: درخصوص حذف ترم و افزایش سنوات تحصیلی، با توجه به شرایط موجود تا جایی که امکان دارد و نظم و انسجام آموزش دانشگاهها با مشکل مواجه نشود با حسن نیت برخورد شود.
وی خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی دانشگاهها ملاکشان قانون و مقررات است و اگر خدشهای به آن وارد شود، عملاً مدیریت سیستم آموزش با مشکل مواجه میشود.
دکتر زلفیگل افزود: تقاضا دارم تحت هر شرایطی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا)، به صورت حضوری در دانشگاهها حضور یابند و موضوع پایاننامه و کارگاههای خود را انجام دهند؛ عدم حضور آنها نباید به رسمیت شناخته شود.
وی با بیان اینکه چگونگی حضور استادان در دانشگاهها به نبوغ و هوشمندی مدیریت آموزش و معاونان آموزشی برمیگردد، عنوان کرد: باید شرایطی در زیرساختهای آموزش مجازی و بسترهای فناوری اطلاعات برای ارائه درس اساتید ایجاد شود که آموزش تنها از طریق اینترانت دانشگاه مقدور باشد.
وزیر علوم با تأکید بر اینکه آموزشها حتماً باید به صورت آنلاین باشد، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی نباید به صورت آفلاین تدریس کنند چرا که در این روش تدریس، کیفیت آموزش کاهش مییابد.
وی در ادامه سخنان خود بر حضوری بودن آزمونهای پایان ترم دانشجویان تأکید کرد و افزود: باید برای دوره پساکرونا برنامه داشته باشیم و تجربیات این دوران را برای آینده پاس بداریم. همچنین اعضای هیئت علمی را تشویق کنیم که از سیستم آموزش آفلاین و آنلاین برای تکمیل آموزش بهره مند شوند.
دکتر زلفیگل افزود: دانشجویان در طول ۲ سال گذشته با توجه به پاندمی کرونا از نظر روحی آسیب دیدهاند، لذا حضور دانشجویان در دانشگاهها شرایطی را فراهم میکند که علاوه بر بهره مندی از امکانات آموزشی و ورزشی، آموزش چهره به چهره ببینند و برای حضور مؤثر در اجتماع آماده شوند.
وی از معاونان آموزشی دانشگاهها تقاضا کرد که تمام تلاش خود را جهت حضور حداکثری دانشجویان بکار گیرند و افزود: باید عزم را جزم کنیم تا آموزش را در دانشگاهها به صورت حضوری و بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا داشته باشیم.
وزیر علوم در خاتمه اظهار امیدواری کرد با تشریک مساعی یکدیگر، کشتی علم و آموزش کشور را به درستی هدایت کرده و در این شرایط خاص، فرزندان این مرز و بوم را به شایستگی آموزش دهیم و شرایط آموزش مناسب را برای آنان فراهم کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید