Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/maharatnews/domains/maharatnews.com/public_html/wp-content/plugins/Fonts/font-uploader.php on line 59
دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی: ضرورت توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در جهت جلوگیری از مدرک‌گرایی و به بار نشستن خلاقیت و کارآفرینی دانش آموزان - مهارت نیوز آخرین اخبار مهارتی

دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی: ضرورت توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در جهت جلوگیری از مدرک‌گرایی و به بار نشستن خلاقیت و کارآفرینی دانش آموزان

دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی: ضرورت توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در جهت جلوگیری از مدرک‌گرایی و به بار نشستن خلاقیت و کارآفرینی دانش آموزان

دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در نخستین جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در دولت سیزدهم، بر ضرورت توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در جهت جلوگیری از مدرک‌گرایی و به بار نشستن خلاقیت و کارآفرینی دانش آموزان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، با ارائه گزارشی از اقدامات دبیرخانه این شورا در دولت سیزدهم و همچنین کارگروه های تخصصی ایجاد شده، گفت: مدرک گرایی از آفات بزرگ برای نظام آموزشی است و نه تنها برای سیستم آموزشی بلکه برای کل جامعه یک آسیب جدی محسوب می‌شود و متأسفانه مدرک تحصیلی، افراد را در جامعه صاحب شأن و منزلتی اجتماعی کرده است.

وی «مهارت گرایی»، را کلیدی برای تمامی قفل‌ها خواند و افزود: توسعه خارج از شعار «آموزش‌های مهارت محور» و دوری از مدرک گرایی به عنوان شاه کلید اشتغال پایدار و حل چالش‌های جامعه محسوب شده و سازمان آموزش فنی و حرفه ای گام های موثری در به بار نشستن این مهم برداشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص چالش ها و پیشنهادات دبیرخانه شورای عالی با توجه به وظایف اجرایی پیش بینی شده در قانون، پیشنهادات کارگروه تخصصی صلاحیت حرفه ای در راستای شیوه نامه های تدوین استانداردهای آموزشی، ارزشیابی و شایستگی حرفه ها، اعتبار بخشی سنجش صلاحیت حرفه ای کشور و همچنین آیین نامه آموزش کسب شایستگی های نوآوری و کارآفرینی توضیحات مبسوطی را ارائه کرد که مورد بحث، بررسی قرار گرفت و تصمیم گیری شد.

حتما بخوانید:  آغاز جشنواره رقابت‌های ورزشی تابستانی محلات کاشان

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه گزارشی از روند آماده سازی تیم ملی مهارت جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مسابقات جهانی مهارت در شانگهای چین ارائه کرد.

 دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در نخستین جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در دولت سیزدهم، بر ضرورت توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی در جهت جلوگیری از مدرک‌گرایی و به بار نشستن خلاقیت و کارآفرینی دانش آموزان تأکید کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، با ارائه گزارشی از اقدامات دبیرخانه این شورا در دولت سیزدهم و همچنین کارگروه های تخصصی ایجاد شده، گفت: مدرک گرایی از آفات بزرگ برای نظام آموزشی است و نه تنها برای سیستم آموزشی بلکه برای کل جامعه یک آسیب جدی محسوب می‌شود و متأسفانه مدرک تحصیلی، افراد را در جامعه صاحب شأن و منزلتی اجتماعی کرده است. وی «مهارت گرایی»، را کلیدی برای تمامی قفل‌ها خواند و افزود: توسعه خارج از شعار «آموزش‌های مهارت محور» و دوری از مدرک گرایی به عنوان شاه کلید اشتغال پایدار و حل چالش‌های جامعه محسوب شده و سازمان آموزش فنی و حرفه ای گام های موثری در به بار نشستن این مهم برداشته است. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص چالش ها و پیشنهادات دبیرخانه شورای عالی با توجه به وظایف اجرایی پیش بینی شده در قانون، پیشنهادات کارگروه تخصصی صلاحیت حرفه ای در راستای شیوه نامه های تدوین استانداردهای آموزشی، ارزشیابی و شایستگی حرفه ها، اعتبار بخشی سنجش صلاحیت حرفه ای کشور و همچنین آیین نامه آموزش کسب شایستگی های نوآوری و کارآفرینی توضیحات مبسوطی را ارائه کرد که مورد بحث، بررسی قرار گرفت و تصمیم گیری شد. رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه گزارشی از روند آماده سازی تیم ملی مهارت جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مسابقات جهانی مهارت در شانگهای چین ارائه کرد.

بر اساس این گزارش نخستین جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در دولت سیزدهم، با حضور «محمد مخبر» معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

معاون اول رییس جمهور در این جلسه بر  دستور کار قرار گرفتن مهارت آموزی از دبستان برای دانش آموزان تأکید کرد و مدرک گرایی بدون توجه به نیازهای بازار را غیر قابل قبول دانست.

در این جلسه تأکید شد علاوه بر طرح های مهارت افزایی دانشجویان، با کمک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پارک های علم و فناوری، فارغ التحصیلان دانشگاهی که مدرک تحصیلی آنها با نیازهای کنونی بازار اشتغال کشور مطابقت ندارد، در قالب طرح نخلستان و با گذراندن دوره شش ماه آموزش فشرده و سه ماه کارورزی در پارک های علم و فناوری آماده ورود به بازار کار کشور شوند.

Rate this post
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *