رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور: اگر فرد مهارت کافی داشته باشد با دست خالی هم میتواند شغل ایجاد کند
غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اگر فرد مهارت کافی داشته باشد با دست خالی هم میتواند شغل ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، رئیس سازمان آموزش فنی حرفهای کشور در این گفتگو گفت: بهترین شیوه یادگیری مهارت در محیط واقعی کار و به صورت تجربی است و به همین دلیل مراکز جوارکارگاهی راه اندازی شده است.
به گفته حسینی نیا، فردی با ۸۰۰ ساعت آموزش میتواند استادکار آینه کاری شود و در بقاع متبرکه و خانههای لوکس کار کند و تنها ابزار آینه کاری یک آینه بر، گونیا و خط کش است که سرمایه اولیه آن به یک میلیون تومان هم نمیرسد.
وی گفت: به جای اینکه اشتغال یک میلیون تومانی را محل مناقشه قرار دهیم بهتر است جوانان را به مهارت آموزی تشویق کنیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: مراکز جوارکارگاهی در کنار کارخانهها و کارگاهها راه اندازی میشوند تا مهارت آموزان در محیط کاری واقعی قرار بگیرند و بر تجربیات خود اضافه کنند.
حسینی نیا افزود: بر اساس آمار از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، یک میلیون و ۳۷۲ هزار و ۴۲۴ نفر در مراکز جوارکارگاهی آموزش دیدهاند و تا ۱۵ آبان سال جاری ۲۱۳ مرکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی جدید نیز راه اندازی شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد این مراکز ۱۰۰۰ جوارکارگاه است و طبق اعلام رئیس سازمان فنیوحرفهای تا آخر سال به ۱۴۰۰ مرکز میرسد.
شایان ذکر است: پیشتر وزیر کار اعلام کرده بود که با یک میلیون تومان میتوان مشاغل خرد و خانگی ایجاد کرد و سازمان فنی و حرفهای فهرستی از این مشاغل ارائه کرد.
دیدگاهتان را بنویسید